Breaking

Government Jobs

Friday, 21 October 2016

(DAY 2 LIVE) FLIPKART BIG DIWALI SALE - PLAY CRACKER QUIZ AND GET FREE VOUCHERS WORTH RS.1000

(DAY 2 LIVE) FLIPKART BIG DIWALI SALE - PLAY CRACKER QUIZ AND GET FREE VOUCHERS WORTH RS.1000
Chandramani Kumar
5 of 5
Flipkart has always been innovative in their offers. Last year also there was a “Ping & Win” in which you could easily win Rs 100 vo...

Flipkart has always been innovative in their offers. Last year also there was a “Ping & Win” in which you could easily win Rs 100 voucher and much more and now once again they are back with a cracker quiz on Diwali where you need to answer some questions and you could end up winning Rs 1000 worth flipkart gift voucher. Isn’t that cool ? Well, head up and start playing now.

How to play “Cracker Quiz Contest” ?

1 . Download or update the latest version of flipkart app from here

2. On the front page, you will see “Cracking offers for everyone” banner. Click there
Untitled 1274
3. Now on the next page, you will the clues

4. Solve all the clues and find the product and add them to your cart – All 6 of them

5. If you answer all 6 correctly, you will be then entered in a lucky draw and 20 lucky winners will receive a Rs 1000 gift card each by 25th Otober,

Enjoy !!

Answers to the quiz questions –

We are not so sure of the answers however. If you find a better answer, let us know in comments section below.

DAY 2

Question 1 – I’m a place in England, I can purify water.

1. Kent Ace+ 7 L RO + UF Water Purifier (White, Blue) – Visit here

Question 2 – Airline Pilots use me to cover their eyes.

Answer – Ray Ban Aviator Sunglasses (Green) – Visit here

Question 3 – I’m the latest book by an IITian/IIMite

Answer – One Indian Girl (English, Paperback, Chetan Bhagat) – Visit here

Question 4 – I’m Google’s latest android Smartphone.

Answer – Google Pixel Smartphone – Visit here

Question 5 – I drill and help you fix things like a boss.

Answer – Bosch GSB 450 RE 0601.216.1F6 Pistol Grip Drill (10 mm Chuck Size) – Visit here

Question 6 – I am the 8th book of the Wizard.

Answer – Harry Potter and the Cursed Child – Parts I and II (English, Hardcover, J K Rowling, Jack Thorne, John Tiffany) – Visit here

That’s it !! Enjoy 🙂

DAY 1

Question 1 – I’m Bluetooth Speaker and a Lava Lamp too.

1. Iball Musi Live Visit here

Question 2 – I’m a Fruit and also like to keep time.

Answer – Apple Watch – Visit here

Question 3 – I’m 2nd Gen Device which makes TV smart.

Answer – Google Chromecast – Visit here

Question 4 – I’m like water and my name is Armani.

Answer – Giorgio Armani Perfume – Visit here

Question 5 – I’m 4th Gen Obsessive Complusive Gamer.

Answer – PS4 – Visit here

Question 6 – I’m phone and the last letter of alphabet.

Answer – Moto Z – Visit here

That’s it !! Enjoy 🙂

Terms & Conditions for Diwali Intrigue Construct- Treasure Hunt

• Flipkart Internet Private Limited is offering a chance to play a Treasure Hunt (“Offer”) from 20th October, 2016 to 24th October, 2016 (“Offer Period”) wherein You have an opportunity to participate & win rewards mentioned below subject to the terms of this Policy mentioned below (“Policy”).
• A list of 6 questions relating to particular product sold on the Platform are required to be answered by You.
• To answer these 6 questions, You need to identify the 6 products on the Platform.
• Once You have identified the right products, You need to add the same to the Wish list. Please note that You do not have to purchase the Products in the wishlist, but only place the products in the cart to qualify to win.
• If the answers provided by You are correct and all the 6 products have been correctly identified within the Offer Period, You stand a chance to win Flipkart Gift Vouchers worth Rs. 1,000 (“Reward”) each. The Reward shall not be settled with cash in lieu by Flipkart.
• During the Offer Period, 20 winners will be chosen by Flipkart, at its sole discretion. The decision of Flipkart in choosing the winner shall be final.
• The winners of the contest will be announced on Flipkarts Twitter handle @flipkart on 25th Ocotber 2016
• The Gift Card codes shall be sent to your registered email id in the event that You win the Offer on or after 25th October 2016.

No comments:

Post a Comment